ATTIVITA’ DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI: Bloed Geld

bloedgeldParte di questo libro è stato scritto all’Agriturismo I Pitti

In het dagelijks leven ben ik freelance copywriter en bedenk ik concepten en schrijf ik in opdracht van anderen. Erg leuk werk om te doen. Maar soms wil je je fantasie de vrije loop kunnen laten. Ik heb een uitlaatklep gevonden in het schrijven van een boek. Af en toe schrijf ik ideeën die me te binnen schieten op. Personages, hoofdstukken, gebeurtenissen…

Daarnaast heb ik een passie voor Italië en de Italiaanse cultuur. Ik ben er vanzelfsprekend meerdere keren geweest. In 2009 heb ik zelfs een maand in Napels doorgebracht om de vibrerende Zuid-Italiaanse cultuur op te snuiven en en passant een basis te leggen voor de Italiaanse taal. Ik volg nu lessen Italiaans bij de Volksuniversiteit in Arnhem. De enorme energie die het rauwe en lawaaierige Napels uitstraalt, heeft me geïnspireerd om verder te gaan met mijn verhaal en het voor een groot deel in deze streek af te laten spelen.

Onder de werktitel ‘Cappuccino na elven’ heb ik mijn manuscript in wording op crowdfundingsite TenPages.com geplaatst. Nadat alle aandelen waren verkocht, wist TenPages.com mij onder te brengen bij Uitgeverij De Fontein. In september 2011 heb ik een contract getekend voor het publiceren van mijn debuutthriller onder de definitieve naam ‘Bloedgeld’. Bloedgeld ligt sinds juni 2012 in de boekhandel, maar je kunt het boek natuurlijk ook op internet bestellen. Op dit moment werk ik – met wisselend succes in verband met drukke werkzaamheden voor klanten – aan mijn tweede thriller.

Maggiori informazioni: www.bloedgeld.nl

Torna a www.agriturismoipitti.it

Galleria | Questa voce è stata pubblicata in ATTIVITA' DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI, Uncategorized. Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.