ATTIVITA’ DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI: Pauline’s Cuisine

Pauline is geboren en getogen in Enschede, dochter van een Twentse vader een een Gooische moeder. Met 7 jaar stond ze al iedere zondag taarten, koekjes en wentelteefjes te bakken, terwijl de hele familie nog lag te slapen. Na de middelbare school heeft ze een aantal jaren in Engeland en Zwitserland gewerkt in hotels. Eenmaal terug in Nederland (Amsterdam) besloot ze van haar hobby haar werk te maken en ging de banketbakkersopleiding in de Elandstraat in Amsterdam volgen. Als stageplek mocht ze 2 jaar in de keuken van het Amstel Hotel werken, in La Rive, onder leiding van chefkok John Halvemaan. Daarna heeft ze bij verschillende cateraars en kookscholen gewerkt zoals La Cuisine Francaise (Pat van den Wall Bake), Brouwersgracht Catering (Juliette Collot d’Escury), Julius (Julius Jaspers) en Charlotte Bentinck Kookservice. Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond is het gezin naar de Betuwe verhuisd. Pauline’s Cuisine is gevestigd in het oude Meestershuis in Hemmen, gemeente Overbetuwe, niet ver van Arnhem en Nijmegen.

Pauline is getrouwd met Maarten Blankenberg en moeder van 3 zonen. Maarten runt een grafisch ontwerpbureau, Blankenberg Design BNO.

http://www.paulinecuisine.nl

Galleria | Questa voce è stata pubblicata in ATTIVITA' DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI, Uncategorized. Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.