ATTIVITA’ DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI: Autumn’s Glamour – verkoopt en verhuurt bruids en gala kleding voor dames en heren.

Op 1 september 1995 heb ik mijn zaak, Autumn’s Glamour, geopend. De eerste jaren verkocht ik alleen 2de hands kleding. Via een zelf ontwikkeld systeem, konden de klanten die de kleding inbrachten, de stand van zaken dagelijks volgen.Sinds 1998 verkoopt en verhuurt Autumn’s Glamour ook exclusieve gala,-, cocktail-, bruidskleding voor dames en heren. Mensen die mijn kleding dragen, zijn inmiddels ook te bewonderen geweest op Ascot, gala van president Obama, diner bij onze Koningin op Prinsjesdag. Mensen die naar een receptie, diner, sollicitatie en net dat ene pak of die ene jurk of dat paar schoenen niet in hun kast hebben zijn bij ons ook van harte welkom. Alles wat Autumn’s Glamour verhuurt of verkoopt wordt  op maat gemaakt. U wordt begeleid in Uw aanschaf, wij zorgen voor een kledingadvies dat op Uw persoon en bij de  soort gelegenheid past. Indien men overdressed of underdressed naar een speciale gelegenheid gaat, kan dat een een onbehaaglijk gevoel geven. Mijn motto is dan ook: “het eindresultaat is dat je je mooi voelt en je zichtbaar op je gemak in je kleding, je gezicht zal dan stralen”.

www.autumsglamour.nl

Galleria | Questa voce è stata pubblicata in ATTIVITA' DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI, Uncategorized. Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.