ATTIVITA’ DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI: DANIËLLE JASPERS

www.daniellejaspers.nl

Om mijn site je vindt mijn meest recente schilderijen. Ze zijn groot en kleurrijk. Ze vertellen mijn verhaal, maar ook die van jou. Iedereen kijkt door een andere bril naar de wereld en dus ziet iedereen iets anders in mijn kunstwerken. De meeste werken zijn gemaakt vanuit gevoel voor kleur, fantasie en intuïtie.

Een proces van los laten van wat moet, los laten van hoe het hoort. Puur en alleen luisteren en voelen naar wat naar buiten wil komen en op doek wil verschijnen. Meestal gaan de kunstwerken uiteindelijk over intermenselijke relaties en verbinding. Verbinding met mijzelf, mijzelf en de andere of verbinding tussen andere mensen. Soms ook mijn verbinding met de natuur.

www.dekunstvancommunicatie.co

Op deze site vind je alle bedrijfsworkshops en trainingen die ik geef, waarbij schilderen altijd een middel is om een doel te bereiken. Betere communicatie, samenwerking, onderlinge verhoudingen, een brainstorm, een fusie begeleiding etc.

www.atelierkleinedaan.nl

Op deze site vind je alle informatie over Atelier Kleine Daan en het atelier in de Betuwe, waar ik samen met Astrid Bakkum en 6 andere kunstenaars leuke schilderworkshops geef voor jong en oud.

Galleria | Questa voce è stata pubblicata in ATTIVITA' DI ALCUNI DEI NOSTRI OSPITI, Uncategorized. Contrassegna il permalink.

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Questo sito utilizza Akismet per ridurre lo spam. Scopri come vengono elaborati i dati derivati dai commenti.